Onze Missie

Bouwbedrijf Stolk wil graag een klantgerichte bouwpartner zijn waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen bij alle gerealiseerde en toekomstige (ver)bouwprojecten en ontwikkelingen.

Pieter Jan Stolk

Onze Visie

Bouwbedrijf Stolk wil hoogwaardige duurzame oplossingen bieden waarbij de klant te allen tijde de zorg wordt ontnomen. Daartoe leveren wij organisatievermogen, flexibiliteit, kennis, productiecapaciteit en vakkundigheid om samen met onze partners te bouwen aan de toekomst. 

"Een klein team met grote betrokkenheid"

Bouwbedrijf Stolk

Team

Bouwbedrijf Stolk BV staat dicht bij je. We zijn een klein team. Daardoor weten we precies wat je bouwwensen zijn. Ook blijf jij direct op de hoogte.
Doordat we met een vaste kern van vakmensen werken, weet iedereen wat de bedoeling is en gaat er geen kostbare tijd (en informatie) verloren in nodeloze overleggen.

Mocht je tijdens de uitvoer nieuwe ideeën opdoen, dan kun je die rechtstreeks met ons bespreken. Ons flexibele team springt daar direct op in en kan je gedegen adviseren.

Klanten vertellen

“Bouwbedrijf Stolk heeft bij ons kozijnen geplaatst en zijn er zeer content mee. Als naar behoren en volgens afspraak, echte vakmensen met kennis van zaken.”
Rene
“Bouwbedrijf Stolk heeft bij ons een overkapping geplaatst. Deze werd ter plaatsen vakkundig op maat gezaagd en in elkaar gezet. Het eind resultaat is super en nog goedkoper dan een bouwpakket ook. Hij heeft veel verstand van zaken en is fijn in de omgang.”
Arjan
“Bouwbedrijf Stolk houdt van duidelijke afspraken, er wordt snel en netjes gewerkt en voor een goede prijs. Heel tevreden over alle klussen die zijn uitgevoerd en mooie eindresultaat.”
Anne-Marieke